Nederlands English Deutsch Français

Integratie Audenaerde 16 okt

Integratie Audenaerde

Enveloprint Stationery  zoekt altijd naar nieuwe manieren om te blijven innoveren en haar activiteiten uit te breiden. Vandaar dat begin dit jaar Audenaerde, producent van peel-off stickers  uit Breda, is toegevoegd aan Enveloprint Stationery. Zowel de productie van peel-off stickers als het klantenbestand van Audenaerde in meer  dan 35 landen zijn een goede aanvulling op Enveloprint Stationery. Afgelopen januari is dan ook gestart met de integratie van Audenaerde binnen Enveloprint Stationery en zijn de activiteiten vanuit Breda overgebracht naar Dinxperlo. In het begin heeft deze verhuizing voor aanloopmoeilijkheden in de productie gezorgd, maar na veel inspanning op het vlak van kwaliteits- en productbeheersing is de vooruitgang nu zichtbaar. De integratie is bijna voltooid en als laatste stap wordt er gewerkt aan het verhogen van de product- en leverkwaliteit.

Door de integratie van Audenaerde in Enveloprint Stationery kan er een nieuwe productgroep worden geboden; de peel-off stickers. Als klant profiteert u echter niet alleen van deze nieuwe productgroep, maar er worden ook nieuwe producten ontwikkeld waarbij technieken en materialen van zowel Audenaerde als Enveloprint Stationery gecombineerd worden. Deze nieuwe producten zullen gepresenteerd worden op Paperworld Frankfurt 2016. Daarnaast is vanuit Audenaerde Norbert Verbeek aan het team van Enveloprint Stationery toegevoegd en heeft hier de taak van Export Manager op zich genomen. Met de aanstelling van Norbert Verbeek als  Export Manager bij Enveloprint Stationery is er meer tijd en aandacht voor u als klant. Hierdoor kan het verbrede productenpallet en de productiemogelijkheden uitgebreid met u worden besproken, waardoor uw product wordt zoals u dat wilt.

Nieuwe producten

Ons team van designers haalt hun ideeën overval vandaan. Zij analyseren internationale trends in mode, kunst, interieur en lifestyle.

Meer producten
PaperFuel
PaperFuel Bekijk
Lettering
Lettering Bekijk
Peel Off Stickers
Peel Off Stickers Bekijk
Speciale enveloppen
Speciale enveloppen Bekijk
Specials
Specials Bekijk