Nederlands English Deutsch Français

Warehousing

Wilt u geld en tijd besparen? Kies dan voor de mogelijkheid uw producten bij ons op voorraad te leggen. In ons magazijn met 8.000 palletplaatsen beheren wij uw producten. U roept alleen af wat u nodig heeft. Het magazijn is georganiseerd volgens het FIFO, het first in, first out principe.

Just in time

Uw orders leveren wij just in time af in binnen- en buitenland. Op elk gewenst moment en naar ieder adres. En wilt u meer weten over de actuele voorraadpositie? Desgewenst kunt u via het Management Informatiesysteem 24/7 online inzicht verkrijgen in uw voorraadpositie, orderstatus en uitgevoerde opdrachten.

Vakmensen

Onze expeditiemedewerkers zijn echte professionals. Ze versturen maar liefst 40.000 pakketten op jaarbasis. De efficiënte wijze van orderpicking en verzending waarborgen stipte aflevering. Zowel in binnen- als buitenland. Wij exporteren naar twintig landen in Europa en daarbuiten.

Nieuwe producten

Ons team van designers haalt hun ideeën overval vandaan. Zij analyseren internationale trends in mode, kunst, interieur en lifestyle.

Meer producten
DOO5
DOO5 Bekijk
Cardset Miss Blackbirdy
Cardset Miss Blackbirdy Bekijk
Adventskalender
Adventskalender Bekijk
PaperFuel
PaperFuel Bekijk
Paperstack
Paperstack Bekijk