Nederlands English Deutsch Français

Workflow & Aanleveren

Uw private label producten worden voorzien van uw eigen logo en inlay. Op basis van de bestanden die u aanlevert, gaan wij voor u aan de slag.

Hoe aanleveren?

Is uw PDF-bestand kleiner dan 5Mb? Stuur het dan per mail naar uw accountmanager. Zijn de bestanden groter dan 5 Mb? Dan kunt u ze op een CD of DVD branden. Ook kunt u de bestanden uploaden via Wetransfer. Of vraag om een FTP-uploadcode.

Technische specificaties

Om uw bestand correct en snel te kunnen verwerken, moet het aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze aanleverspecificaties kunt u nalezen in het bestand digitale aanleverspecificaties. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag.

PDF-workflow

Voor een optimaal eindresultaat werkt Envelop Stationery met een PDF-workflow. Direct na ontvangst van uw PDF-bestand controleren onze mensen het op kleur- en fontgebruik. Zien wij onvolkomenheden? Dan vindt er een snelle terugkoppeling plaats zodat u de bestanden kunt aanpassen.

Online opmaak

Met standaard templates kunt u uw inlays en opleggers online vervaardigen. Omdat het design voor u is vastgelegd, kunt u met dit opmaakprogramma uw huisstijl nog gemakkelijker bewaken.


Heeft u vragen? Bel ons +31 (0)315 65 96 19 of mail stationery@enveloprint.nl

Nieuwe producten

Ons team van designers haalt hun ideeën overval vandaan. Zij analyseren internationale trends in mode, kunst, interieur en lifestyle.

Meer producten
PaperFuel
PaperFuel Bekijk
Lettering
Lettering Bekijk
Peel Off Stickers
Peel Off Stickers Bekijk
Speciale enveloppen
Speciale enveloppen Bekijk
Specials
Specials Bekijk