Nederlands English Deutsch Français

Milieu

Enveloprint Stationery respecteert het milieu en streeft constant naar een duurzame bedrijfsvoering. Milieuaspecten zijn opgenomen in onze bedrijfsdoelstellingen en deze toetsen wij met behulp van diverse zorgsystemen en certificaten.

ISO 14001:2004

Het milieumanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 14001:2004. Dit toonaangevende milieucertificaat verzekert u ervan dat de Enveloprint Stationery milieubewust handelt. Interne audits en periodieke metingen, die met behulp van prestatie-indicatoren worden uitgevoerd, houden ons alert.

FSC® (Forest Stewardship Council®)

Wist u dat 98% van onze papiercollectie FSC® gecertificeerd is? Nagenoeg al het hout dat gebruikt wordt voor de productie van ons papier is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. U kunt expliciet vragen om FSC®-gecertificeerd papier voor uw drukwerk, verpakkingen of andere papierproducten. Zo dragen we zorg voor de wereld om ons heen.

REACH (Registration, Evaluation and Authorisation of Chemicals)

Enveloprint Stationery voldoet aan de REACH regelgeving. Het REACH-systeem registreert, evalueert en laat gecontroleerd chemische stoffen toe die binnen de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. Hiermee beheerst het systeem eventuele risico’s die chemische stoffen kunnen veroorzaken.

Duurzaam inkopen

Ook onze toeleveranciers beoordelen we op milieuaspecten. Dit gebeurt per productgroep op basis van vaste criteria. Door middel van audits worden wijzelf gecontroleerd op het juist toepassen van deze criteria. Zo bent u verzekerd van een eerlijk product in de gehele keten.

Energiezorg

Enveloprint Stationery hecht veel waarde aan het minimaliseren van energieverbruik. Dit doen we op structurele en economisch verantwoorde wijze door deelname aan het MJA3. Deze meerjarenafspraak met de overheid zorgt ervoor dat er structurele aandacht is voor energie en wij doorlopend investeren in duurzame oplossingen.

Toekomst

Ook in de toekomst investeert Enveloprint Stationery in innovatieve oplossingen die het milieu ten goede komen. Energie- en afvalreductie als ook het terugbrengen van de CO2 uitstoot, zijn onlosmakelijk verbonden aan onze bedrijfsvoering en visie. 
 

Nieuwe producten

Ons team van designers haalt hun ideeën overval vandaan. Zij analyseren internationale trends in mode, kunst, interieur en lifestyle.

Meer producten
PaperFuel
PaperFuel Bekijk
Lettering
Lettering Bekijk
Peel Off Stickers
Peel Off Stickers Bekijk
Speciale enveloppen
Speciale enveloppen Bekijk
Specials
Specials Bekijk